KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Řidič v Písku srazil na přechodu školáky a ujel

Neznámý řidič v pátek ráno srazil na přechodu před píseckou základní školou tři děti ve věku od osmi do deseti let. Na přechod vjel přesto, že mu na semaforech svítila červená. Dvě dívky byly převezeny na pozorování do nemocnice. Řidič z místa nehody ujel. Policie po něm nyní pátrá.


„Dnes krátce po půl osmé hodině ranní došlo na přechodu pro chodce před Základní školou J. Husa k dopravní nehodě s účastí tří školáků," informovala mluvčí píseckých policistů Kamila Ingrišová.

"Děti vstoupily na přechod pro chodce na zelenou, zatím neznámý řidič jedoucí od ulice Nádražní však nerespektoval červený signál stůj a pokračoval v jízdě přímým směrem. Děti na přechodu srazil a z místa nehody ujel,“ uvedla.

"Děti vyvázly z nehody v podstatě bez zranění. Přesto jsme dvě děvčata převezli raději do písecké nemocnice,“ sdělil Právu ředitel jihočeské záchranné služby Marek Slabý. Policie nyní pátrá po pachateli a žádá případné svědky o spolupráci.

Podle jedné ze svědkyň pachatel řídil dodávku typu Ford Tranzit s jednou řadou sedadel a nákladovým prostorem. Dodávka měla být podle ní tmavě zelená. Svědkyně tvrdí, že za volantem seděl muž bílé pleti ve věku kolem 40 let s krátkými vlasy. Údajně jela ve vozidle také spolujezdkyně a dítě ve věku školáka prvního stupně základní školy.


(Zdroj: Krimi Zprávy Písek)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín